ПУБЛИКАЦИИ ЛАНДШАФТЕН ДИЗАЙН


Килими
от цветя

С цветя могат да се сътворят какви ли не пейзажи в градината, но също невероятни пищни и ярки килими, наричани още цветни фигури, мозайки или арабески...

Декоративните плодове

Нима малките червени капчици, обсипали голи храсти, белоснежните топчета, кацнали по клонките или мънистата, разпилени сред листата не ни изненадват с прелестта си?

Редуване на цъфтежа

Добрият градинар се старае да поддържа градината привлекателна колкото се може по-дълго. А голямо значение за това има продължителността и времето на цъфтеж.

Скалният
кът

Скалният кът (рокарий) наподобява миниатюрен планински пейзаж със скали и каньони, каскади или сухи реки, изпъстрен с красиви цъфтящи видове.

Детски кът в градината

Градината не е само място за отдих на възрастните, но и за игра на малчуганите. Приятно е, когато в слънчевия следобед сме на верандата и глъчката на играещи деца е най-радостния звук...

Избор на смески за тревните площи

Красивият тревен килим е мечта за всеки собственик на къща с градина. Тревата дава усещане за простор и разширява визуално. Но как да изберем подходящата тревна смеска?

Плачущите дървета

Живописни, очарователни, привлекателни и странни, плачущите дървета със своите извити и провесени клони изглеждат като картина на Салвадор Дали.

Пеещи
градини

Градината живее свой живот и има своя музика. Послушайте я – чуруликането на птиците, шума на дърветата, свиренето на вятъра, жуженето на пчелите, мелодията на щурците...